Facebook whatsapp contact

Yksityinen tantran opetus

Tantran opetus

Tarjoamme kaikille halukkaille mahdollisuuden opiskella tantraa syvemmin kerran kuukaudessa järjestettävien tantraviikonloppujen aikana. Viikonloppujen aikana on mahdollisuus ottaa osaa työpajoihin sekä saada yksityisiä tantratunteja.

Yksityinen tantran opetus

Useat asiakkaamme ovat ilmaisseet halunsa oppia tantraa ja noudattaa tantrisia periaatteita omassa elämässään. Olemme kehittäneet yksityiskohtaisen askel askeleelta etenevän ohjelman, joka koostuu asteittain syvenevistä tantrisista initiaatioista, joissa teoria yhdistyy käytännön harjoituksiin.

Ohjelma on harkitusti rakennettu ja ohjattu tutkimusmatka tantriseen maailmaan, jonka aikana harjoittaja oppii tärkeimmät tantriset periaatteet ja tekniikat, sekä teoriassa että käytännössä. Initiaatiot johdattavat henkilökohtaiseen ymmärrykseen inspiroivasta tantrisesta elämäntavasta.

Jokainen ohjelman taso pitää sisällään opetusta sekä teorian että käytännön tasolla. Käytännön harjoitus pitää sisällään erityisesti suunnitellun tantrisen hieronnan, jonka aikana teoreettinen ymmärrys on mahdollista muuntaa käytännön kokemukseksi. Initiaatio pitää sisällään myös kirjallisen materiaalin, jonka saa mukaansa kotiin opiskeltavaksi.

Lisätietoa initiaatio-ohjelmasta ja työpajoista on saatavilla kirjallisesta esitteestä, jonka voi noutaa keskuksestamme.

Initiaation kesto: 3 tuntia

Hinta: 220€

Huom! Initiaatioita järjestetään kerran kuukaudessa. Päivämäärät löytyvät kalenteristamme. Varaa paikkasi ajoissa, sillä kuukausittaisia paikkoja on rajoitetusti.