Facebook whatsapp contact

Todistus

 

Sitten, mikä positiivinen kokemus olikaan, kun tunsin itseni tervetulleeksi heti ensimmäisestä hetkestä lukien, kun saavuin avaraan ja tyylikkääseen tilaanne! Ensimmäisestä hetkestä alkaen antoi hieronta minulle uskomattoman tunteen. Unohdin täysin päiväni huolet.

Saapuminen luoksenne on minulle kuin laulaisin vanhaa laulua ”pysäyttäkää maailma, haluan ulos!”
Makaan silmäni suljettuna kevyen musiikin soiden taustalla, kehoni nauttien vahvojen mutta hellien käsien kuninkaallisesta kosketuksesta.

Samalla mieleni leijailee käsienne kannattamana kauas pois kohti taivasta..  Ei sanoja, vain kädet ja musiikki. Hieronnan fyysistä osaa seuraa myös se henkinen, lämminsydäminen teehetki ja keskustelu hierojan kanssa. Se auttaa minua palaamaan takaisin todellisuuteen sekä antaa tunteen todellisesta välittämisestä.

Tunnen kokonaisvaltaisesti kehoni ja sieluni voivan hyvin. Ja se tunne ei pääty, kun suljen oven perässäni. Sen vierailun vaikutus kestää kauan.”
Sanomatta nimiä. Kiitän teitä ja näkemisiin.

 

Ensimmäinen hetki, ystävällisyys, hymy, rento tunnelma, tyylikäs sisustus, tämä kaikki teki oloni tervetulleeksi ja miellyttäväksi. Puhumattakaan hieronnasta! Se ei ollut, kuten epäilin, jonkinlaista ihoni koskettelua ja silittelyä, vaan erittäin taitavaa hierontaa! Hoidatte ihoani sulavan pehmeästi ja lihaksiani (mm. selkää, hartioita, niskaa) useastikin yllättävän vahvoin käsin. Se, kuinka kehoani hoidettiin, sai minut unohtamaan nykyhetken.

Ympäristökin osittain tuntui katoavan. Erilaiset vierailut, erilaiset tuntemukset. Kuinka koen hieronnan, vaihtelee aika ajoin. Ja en koskaan voi tietää sitä etukäteen, sillä kehollani ja sielullani ovat omat tunteensa ja reaktionsa, joista en ole saattanut olla tietoinenkaan. Tämä on minulle hieronnan suuri salaisuus ja ilo. Se tuntuu aina hyvältä, mutta johtuen sisäisestä mielen ja kehon tilasta, voivat tuntemukseni olennaisesti vaihdella kerrasta toiseen.

Hieronnan aikana varmastikin kehossani tapahtuu jopa jännitteitä, myös seksuaalisiakin. Mutta ne eivät ota omaa valtaansa, ei koskaan pääroolia.. Koska en ole hierontatekniikoiden asiantuntija on sitä vaikeaa selittää, mutta jotenkin vaikutatte jännittyneisyyden tilaani, liikuttaen jaloista ylöspäin, lopulta päätyen päähäni.

Minulla pään hieronta on se todellinen lopetus.. Tulen todellisuuteen. Täyden rentoutuneisuuden tunne, tunne ”hyvästä olosta”, kehossani ja sielussani. Tämän löytämiseen minulta kului monta upeaa tuokiota, kaikki antoivat jotain uutta ja miellyttävää. ”
Haluan vain sanoa teille: Kiitokset! Tulen takaisin!