Facebook whatsapp contact

Tantran Opetus

Opetus, sekä initiaatiot ja työpajat järjestetään kerran kuussa.

 

The next Tantra Weekend will take place between 26th- 27th of October 2018.

Heille jotka ovat halukkaita perehtymään Tantran maailmaan syvällisemmin, ohjauksellamme ja tuellamme sen teoriaan ja käytäntöön, on mahdollisuus osallistua Tantran opetukseen keskuksessamme kerran kuukaudessa.

Kertaa ohjelmassa on Tantrisia Initiaatioita (yksilöllistä opetusta tantraopettajan johdolla),  Tantrahieronnan työpaja ja Afrodisiak työpaja.

Sekä Initiaatiot että työpajat ovat tarkoitettu heille, jotka tavoittelevat omaa henkilökohtaista kasvuaan joko yksin tai parisuhteessa.

 

Initiaatio-ohjelma

On ohjausta askel askeleelta Tantran maailmaan. Ohjelman tarkoitus on selvittää eri tasojen kautta tärkeimmät Tantran periaatteet ja tekniikat sekä antaa sinulla mahdollisuuden saavuttaa syvemmän tietämyksen ja henkilökohtaisen kokemuksen inspiroivaan tantriseen elämäntapaan.

Jokainen taso sisältää teoriaosuuden ja käytännön osuuden, joka tässä on tantrisena hierontana. Jokainen kerta on erikseen suunniteltu sinulle antamaan henkilökohtaisen kokemuksen kyseisestä aihealueesta.  Saat myös kirjallisen materiaalin, jota voit opiskella kotona.

Kesto: Yhteensä 3 tuntia.
Hinta 230 €.
Aika: Koska initiaatiot  järjestetään yksilöllisesti on etukäteisvaraus välttämätön.

 

Tantrahieronnan työpaja pareille

Tässä työpajassa perehdymme teoriaan ja käytäntöön, joka vie lumoavaan tantrisen hieronnan maailmaan, erityisenä menetelmänä lisäämällä läheisyyttä, yhdessäoloa sekä rakastavaisten välisen erotikan täyttymystä.

Päivä alkaa tutustumalla, miten taianomaisen laadukas kosketus voi luoda läheisen yhteisyyden toisiimme, ei pelkästään fyysisellä tasolla, vaan herkemmillä tasoilla myös. Tämä auttaa myös kehittämään sisäistä laatuamme, jos olemme todelle halukkaita saamaan selville tantrisen hieronnan luonteen. Koska siinä on enemmänkin kyseessä sisäisestä mielentilasta, läsnäolosta, olemisesta kuin käytännön tekniikoista.

Aloitamme ensin keskustelulla ja harjoituksilla, jotka johdattavat meidät tähän syvälliseen yhteyteen.  Saamme myös selville, kuinka olennaiset osat maskuliinisuudesta ja feminiinisyydestä voidaan saavuttaa vahvistamalla polaarisuutta välillämme, joka on olennainen tekijä heräämiseen ja rentoutuneeseen, kunnioittavaan tietoisuuteen eroottisista energioista, joka on erityistä tantriselle hieronnalle.

Toinen osa päivästä keskittyy käytännön harjoitukseen ja tantrisen hieronnan työpajaan, jonka suorittaa ensin nainen ja sitten mies. Siten kukin pari voi harjoitella keskenään.

Työpajan ohjaajat esittävät käytännön hieronnan, jota voit seurata kumppanisi kera.

Päivä alkaa sunnuntaina kello 13 ja päättyy n. kello 16.
Hinta: 270 € pari, sinun tulee tuoda kumppani.
Ajankohta: perustuu etukäteisvaraukseen.

 

Aistien heräämisen rituaali

Rituaali tantrassa on tarkoituksessa tuoda enemmän tietoisuutta ja sitä myöden voimaa niihin asioihin, joita teemme huomaamattamme joka päivä. Eräs syistä, miksi aisteihin keskitytään niin paljon tantrassa, on se, että ne ankkuroivat meidät nykyhetkeen, jolloin voimme täysin kokea elämän kauneuden.

Usein me kiinnitämme huomiota aisteihimme vain jonkin erityisyyden tapahtuessa – kuten kaunis auringonlasku. Mutta siten ne ovat vain meidän tapamme saada tietoa ja energiaa kaiken aikaa ympäristöstämme.

Puusta vastapoimittu hedelmä tuoksuu ja maistuu niin hyvälle, koska se on täynnä elämän energiaa. Ja vain, kun annamme aisteillemme täyden huomion, voimme todella kerätä elämän energiaa itseemme.

Kun me todella tunnemme kaiken tämän elämän energian täytenä, me tunnemme todella elävämme, eloisana, täynnä iloa, rakkautta ja kiitollisuutta – toisin sanoen se herättää sielun. Kun ymmärrämme,että aistit ovat tie ravita sielua, se muuttaa koko yhteyden maailmaan ja kaikkeen, mitä ympärillä on –  jos katsomme kauneutta kaikissa asioissa, me todellisuudessa ravitsemme itseämme ja voimme paremmin. Kaiken lisäksi tulemme tämän kauneuden kanaviksi myös toisille!

Tässä rituaalissa sinua ohjataan herättämään kumppanisi aistit yksi kerrallaan, ottaen ne lumoavalle matkalle elämän todelliseen kauneuteen. Voitte vaihtaa sitten vuoroa vastaanottaaksesi tämän lahjan itsellesi, auttaen molempien näkemään kauneuden toisissanne sekä läheisesti yhdistämään syvällisemmälle tasolle, joka vain vahvistaa suhdettanne.

Kesto 60 min.
Hinta: 50 €.
Ajankohta: perustuu etukäteisvaraukseen.

 

Tietoisen kosketuksen työpaja pareille

Aito ja rakastava tietoinen kosketus on elintärkeä osa kehitystämme tasapainoisiksi ja lämpimiksi ihmisiksi. On kuitenkin olemassa seikka, jota pyrimme yleisesti välttämään eniten – useimmat henkilöt tuntevat olonsa epämukavaksi, jos halaus kestää enemmän kuin 2 tai 3 sekuntia, koska silloin mennään egon alle ja todella aletaan ottaa kontaktia! Pelkäämme läheisyyttä, mutta käänteisesti se on kuitenkin asia, jota tarvitsemme eniten.

Tuoden tietoisuuden kosketukseen se mahdollistaa aidon yhteyden toisiimme ja tuntemuksen rakkauden ja elämänenergian virrasta välillämme tavalla, joka syvästi vahvistaa.

Tietoinen kosketus on upean voimaannuttava kokemus, koska kosketus on suora yhteys sydämeen. Kaikkinensa, se on tämä sydämen yhteys, jota me niin kaipaamme haluten ja huomaamme sen puuttuvan modernista elämästä.

Normaalisti kosketuksemme on joko keinotekoinen tai aavistuksen haluava, joten emme pysty täysin avoimesti siihen. Mutta, kun meitä kosketetaan puhtaasti ja rakastaen, tunnemme itsemme riittävän turvalliseksi lakkaamasta hylkäämästä ottamaan vastaan rakkautta, jota meille tarjotaan. Tämä tuo syvällisen tunteen hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä. Sisäinen onnellisuus ravitsee sielua.

Tässä työpajassa sinua ohjataan herättämään sydän ja tätä kautta löytämään, kuinka voitte todella ottaa toisiinne yhteyden tietoisen kosketuksen kautta johdattaen teidät nerokkaan ja rakastavan läheisyyden lumoavaan maailmaan.

Kosketus on parhaiten koettavissa iho ihoa vasten. On mahdollisuus alastomuuteen, mutta siten kuin tunnet olosi mukavaksi. Rajojasi kunnioitetaan.

Kesto: 90 min.
Hinta: 120 € pari
Ajankohta: perustuu etukäteisvaraukseen.

 

Ravintoaineet ja yrtit: Käytännöllinen näkökulma Afrodisiakkeihin (Ayuerveda)

Jo vuosisatoja ovat ihmiset etsineet kasveja ja juomia kohentaakseen rakkautta ja rakastelua. Lukuisia eläin- ja kasvisperäisiä ainesosia on käytetty kansanparannukseen eri kulttuureissa. Jotkut ovat tunnustettu myös lääketieteellisesti, joka antaa meille myös mahdollisuuden ymmärtää millä tavoin ne vaikuttavat.
Nykyisin on paljon väärinkäsityksiä sekä tietämyksen puutetta, siitä mitä afrodisiakit todella ovat? Ovatko ne todellakin tehokkaita? Tarvitsemmeko me todella niitä?

Tämän käytännöllisen ja toiminnallisen työpajan tarkoituksena on tuoda valoa parempaan ymmärrykseen afrodisiakkien hyödyistä ja miksi tällaisia aineita on etsitty vuosituhansien ajan.

Työpaja auttaa sinua ymmärtämään sen merkityksen, miten afrodisiakki voi vaikuttaa elämääsi, ja opettaa myös erilaisista tavoista kohottaa libidoasi luonnollisesti.
Maistelemme, haistelemme ja opimme, kuinka muutamille suositelluimmilla yrteillä on ajateltu olevan afrodisiakin voimaa.

Työpajan jälkeen saat kotiisi mukaan afrosiakkisten sekoitusten reseptejä ja jopa oman pullon afrodisiakkista eliksiiriä.

Tuo mukaan ystävä, rakastettu tai tule itsenäsi aistiesi erikoishemmotteluun ja avaa afrodisiakkien mysteeri.

Kesto: 90 minuuttia
Hinta: 60 €
Ajankohta: perustuu etukäteisvaraukseen.

 

Molemmat, sekä Initiaatio-Ohjelma että työpajat, sisältävät:

 

Kuten aiemmin on mainittu, opetus, sekä initiaatiot ja työpajat järjestetään kerran kuussa.
Varmistakaa ilmoittautumisenne ajoissa etukäteen, sillä aikoja on rajoitetusti.

Toivotamme teidät tervetulleiksi ja odotamme tapaavamme teidät pian.